4 personen
gemiddeld
25 min.
lunch, voorgerecht
recepten Knolselderijsoep met kaas en noten

Knolselderijsoep met kaas en noten

ingrediënten


25 min
4 personen
75 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

75 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

50 gram walnoten

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel verse bladselderij
300 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

150 gram aardappels

dit product is niet beschikbaar

600 milliliter kruidenbouillon

dit product is niet beschikbaar

350 gram knolselderij

dit product is niet beschikbaar

600 milliliter groentebouillon

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de bouillon en kook hierin de knolselderij en aardappel in 15 minuten gaar.
  • 2 Pureer de soep, voeg de melk toe en breng de soep tijdens roeren aan de kook.
  • 3 Voeg vlak voor het serveren zout, peper, de bladselderij, de noten en de kaas toe.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 265 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 16 gram
eiwit 11 gram
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes