- 1 Verhit de helft van de olie en fruit hierin de ui, knoflook en paprikapoeder. Voeg de knolselderij en aardappel toe en bak deze 2 minuten mee.
- 2 Giet de bouillon erbij en kook zachtjes met deksel 20 minuten.
- 3 Verwarm de ovengrill. Fruit voor de crostini de uiringen in de rest van de olie. Voeg de suiker en 1 eetlepel water toe en stoof 3 minuten.
- 4 Rooster het brood licht onder de grill. Voeg de room bij de soep en pureer de soep. Schep de bosui erdoor.
- 5 Verdeel de rode ui en kaas over het brood en gratineer onder de grill. Serveer de soep in kommetjes en leg de crostini erop of ernaast.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.