4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Knolselderijsteak met paprika-maïssalsa

Knolselderijsteak met paprika-maïssalsa

ingrediënten


25 min
4 personen
2 theelepels cajunkruiden

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels rode wijnazijn
2 eetlepels krulpeterselie

dit product is niet beschikbaar

1 sjalot

dit product is niet beschikbaar

150 gram mais

dit product is niet beschikbaar

1 groene paprika

dit product is niet beschikbaar

1 knolselderij

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

barbecue

  • 1 Schil de knolselderij en snijd in plakken van 2 cm dik. Kook 10 min., laat uitlekken en dep droog.
  • 2 Maak intussen de salsa. Meng de paprika, maïs, sjalot, peterselie, azijn en 3 eetl. olie. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Steek de barbecue aan. Meng de rest van de olie met de cajunkruiden, bestrijk de knolselderijplakken ermee en bestrooi met zout. Gril de plakken ca. 5 min. per kant tot ze mooi lichtbruin zijn. Serveer met de salsa.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 185 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 13 gram
eiwit 4 gram
Terugroepactie | Lay's Wokkels & Bugels