eenvoudig
20 min.
tussendoortje, brunch, ontbijt
recepten Koffiepannenkoekjes

Koffiepannenkoekjes

ingrediënten


20 min
chocolade dessertsaus

dit product is niet beschikbaar

kokosolie
arachideolie

dit product is niet beschikbaar

100 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar

75 milliliter sterke koffie

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel bakpoeder

dit product is niet beschikbaar

50 gram amandelen

dit product is niet beschikbaar

50 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

75 gram havermout

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de havermout met de bloem en het bakpoeder. Klop de eieren los met 75 ml koffie.
  • 2 Voeg het koffiemengsel al kloppend in gedeelten toe aan het bloemmengsel en meng tot een dik, vloeibaar beslag. Schep de helft van de chocoladestukjes erdoor en giet, als het beslag te dik is, wat extra koffie erbij.
  • 3 Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak hierin kleine pannenkoekjes van het beslag.
  • 4 Stapel ze op een bord, schenk er eventueel wat chocoladesaus over en bestrooi met de rest van de chocolade.

bereidingstip

Bestrooi de pannenkoekjes met gehakte noten of frambozen in plaats van stukjes chocolade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 270 kcal
vet 17 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 23 gram
eiwit 6 gram
recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier