-
1
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen
op de verpakking. Snijd intussen de paprika’s
in repen. Verhit 2 el olie in een hapjespan en
bak de paprika 5 min. op een middelhoge
stand. Schep regelmatig om. Breng op smaak
met zout en peper.
-
2
Snijd de vis in stukken van 2 cm. Voeg de
passata en kokosmelk toe aan de pan en
breng aan de kook. Leg de vis in de saus en
stoof 7 min. op een lage stand met het deksel
schuin op de pan tot de vis gaar is.
-
3
Boen de citroen schoon en rasp de gele schil
eraf. Pers 1 helft uit. Snijd de andere helft in
partjes. Roer de couscous los en meng de rest
van de olie, de citroenrasp en 2 el -sap erdoor.
Breng op smaak met zout en peper.
-
4
Serveer de visstoof met de couscous en
citroenpartjes.
bereidingstip
Lekker met
krulpeterselie
of dille.