4 personen
eenvoudig
20 min.
nagerecht
home recepten Kokosflensjes met cranberry’s

Kokosflensjes met cranberry’s

ingrediënten


bestellen
20 min
4 personen
8 eetlepels cranberrycompote

dit product is niet beschikbaar

150 gram bloem

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.99
2 eieren

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.89
400 milliliter kokosmelk

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.70
20 gram boter

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.99

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.45
eetlepel poedersuiker

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.25
1 theelepel kaneelpoeder

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.09

  • 1 Meng de bloem met een snufje zout. Maak er een kuiltje in.
  • 2 Breek d eieren in een bakje en giet de eieren in het kuiltje bij de bloem.
  • 3 Klop deze samen met de kokosmelk tot een glad beslag.
  • 4 Verhit een klontje boter in een koekenpan, giet er een dun laagje beslag in en bak steeds een flensje.
  • 5 Vul de flensjes met cranberrycompote en rol ze op. Bestrooi ze met poedersuiker gemengd met het kaneelpoeder. Eet de flensjes warm of koud.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 420 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 37 gram
eiwit 10 gram