4 personen
eenvoudig
15 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
home recepten Komkommerhapjes

Komkommerhapjes

ingrediënten


15 min
4 personen
1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel azijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels verse peterselie

dit product is niet beschikbaar

170 gram roze zalm

dit product is niet beschikbaar

160 gram tonijn uit blik

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

1 komkommer

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snijd de komkommer in stukken van 3 cm en hol ze uit met een theelepel. Bestrooi ze lichtjes met zout en zet ze omgekeerd op een stuk keukenpapier.
  • 2 Meng de rest van de ingrediënten en breng goed op smaak.
  • 3 Dep de komkommerbakjes droog en vul ze met een deel van de visvulling. Garneer eventueel met nog wat peterselie.

bereidingstip

Roer door de rest van de vis eventueel nog wat mayonaise en serveer dit met toastjes of geroosterd brood.. Lekker met aardappeltaart of broodomelet.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 80 kcal
vet 3 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 11 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté