4 personen
eenvoudig
15 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Komkommertoastjes met Italiaanse roomkaas

Komkommertoastjes met Italiaanse roomkaas

ingrediënten


15 min
4 personen
1 handje basilicum

dit product is niet beschikbaar

50 gram zongedroogde tomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

75 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

1 komkommer

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snijd de komkommer in plakjes van circa 1,5 cm dik. Hol de binnenkant van de komkommerplakjes uit met een lepeltje, maar laat een klein bodempje over. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
  • 2 Mix de roomkaas met de knoflook en zongedroogde tomaten. Breng op smaak met zout en peper. Vul de komkommerplakjes met wat roomkaas. Bestrooi met de basilicum en pijnboompitten.

bereidingstip

Let op: de zuivel in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan zuivel met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 140 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 5 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté