gemiddeld
20 min.
lunch, klein gerecht/snack, klein gerecht, brunch
home recepten Konijnenburger

Konijnenburger

ingrediënten


20 min
mayonaise
tomatenketchup

dit product is niet beschikbaar

augurk

dit product is niet beschikbaar

komkommer

dit product is niet beschikbaar

tomaat

dit product is niet beschikbaar

sla
8 kleine hamburgers

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olie

dit product is niet beschikbaar

20 gram boter

dit product is niet beschikbaar

1 pak witbroodmix

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Bereid de broodmix met de boter volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • 3 Vorm van het brooddeeg konijnenhoofdjes met oren en een lijfje. Bak de broodjes circa 10 minuten in de oven.
  • 4 Verhit de olie en bak hierin de mini hamburgers gaar en goudbruin.
  • 5 Snijd de broodjes open en beleg met een hamburgertje.
  • 6 Lekker met sla, tomaat, komkommer, augurk en ketchup.
  • 7 Maak een staartje van mayonaise.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté