4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Koolvis met broccolitomatensaus

Koolvis met broccolitomatensaus

ingrediënten


30 min
4 personen
100 gram kruidenroomkaas

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel oregano

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gedroogde italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

400 gram tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

400 milliliter gezeefde tomaten

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

600 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

400 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar

400 gram penne

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

600 gram diepvrieskoolvisfilets

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Dep de vis droog, verdeel deze in 4 porties en besprenkel met citroensap. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en roerbak hierin de broccoliroosjes en ui 5 minuten. Voeg de gezeefde tomaten of tomatenblokjes met sap en de Italiaanse kruiden toe en kook zachtjes 2 minuten.
  • 3 Leg de vis in de saus. Bestrooi met zout en peper en gaar de vis zachtjes 8 minuten in de saus.
  • 4 Meng de pasta met 1 eetlepel olijfolie en de kruidenroomkaas. Serveer de vis met de pasta.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 720 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 83 gram
eiwit 45 gram