- 1 Kook de aardappels gaar in water met wat zout. Rasp de schil van 1 sinaasappel eraf en pers beide vruchten uit.
- 2 Fruit de ui in 1 eetlepel olijfolie. Schep de rozijnen en sinaasappelrasp erdoor en roer dan de sinaasappelsap en mosterd erdoor tot een gladde saus. Warm nog een minuut door.
- 3 Vermeng de bloem met de rozemarijn. Verdeel de vis in 4 porties. Bestrooi ze met zout en peper en haal ze door het bloemmengsel.
- 4 Verwarm 1 eetlepel olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de vis om en om bruin.
- 5 Kook intussen de doperwten een minuut en giet ze af. Giet de aardappels af en stamp ze met de rest van de olijfolie, zout, peper, lente-ui en doperwten tot een grove puree.
- 6 Serveer de vis met de puree en een flinke lepel van de saus.