- 1 Verwarm de oven voor op 100ºC. Kook de rijst. Verhit een scheutje olie en fruit hierin de ui, de helft van de knoflook en de rode peper.
- 2 Schep het gehakt erdoor en bak dit rul. Voeg 2 eetlepels sojasaus en de honing toe. Houd even warm in de oven.
- 3 Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roerbak hierin de rest van de knoflook en courgette met 2 eetlepels sojasaus 2-3 minuten. Schep de courgette uit de pan en houd even warm.
- 4 Bak in de wok de bosui circa 2 minuten. Schep de taugé en 1 eetlepel sesamolie erdoor en bak 1 minuut. Schep uit de pan en houd warm.
- 5 Bak in de wok de paddenstoelen 2-3 minuten en schep de rest van de sojasaus erdoor. Houd warm.
- 6 Wok de spinazie tot deze geslonken is en schep de rest van de sesamolie en de sesamzaadjes erdoorheen.
- 7 Bak de eieren als spiegelei. Meng de ingrediënten voor de saus.
- 8 Verdeel de rijst over kommen of diepe borden. Leg het ei in het midden met daaromheen in aparte groepjes alle andere gerechtjes. Serveer de saus er apart bij.