4 personen
uitdagend
60 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Koreaanse mandu met bosvruchten

Koreaanse mandu met bosvruchten

ingrediënten


60 min
4 personen
300 milliliter roomijs

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel munt

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

100 gram poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

400 gram gemengde bosvruchten
145 gram bloem

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

uitsteekvormpje

vershoudfolie

  • 1 Kneed het deeg tot het elastisch wordt en rol het zeer dun uit. Steek er rondjes van circa 7 cm Ø uit.
  • 2 Bestrooi de deegrondjes met een beetje bloem en dek af met vershoudfolie. Meng voor de vulling de bosvruchten met de poedersuiker en de rest van de bloem. Laat 5 minuten rusten.
  • 3 Vul de deeglapjes met 1 eetlepel vulling en vouw ze goed dicht. Zorg ervoor dat er geen lucht in de dumplings zit.
  • 4 Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de dumplings met een deksel op de pan zodat ze tegelijkertijd bakken en stomen.
  • 5 Serveer de mandu met de gebakken kant naar boven en bestrooi met de munt. Leg een bolletje ijs erbij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 490 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 75 gram
eiwit 8 gram