- 1 Blancheer de spinazie 30 seconden. Spoel af onder koud water, knijp het overtollige water eruit en snijd vervolgens fijn. Voeg 2 theelepels sesamolie toe en meng goed.
- 2 Bereid de mihoen en snijd in stukken van 10 cm. Meng in een kom met 2 theelepels sesamolie en 2 theelepels sojasaus. Voeg de spinazie toe en meng erdoor.
- 3 Verhit de zonnebloemolie en bak hierin de wortel circa 1 minuut. Voeg de paprika toe en bak nog een halve minuut. Schep de groenten uit de olie en voeg toe aan de noedels.
- 4 Voeg de ui en shiitakes toe aan het bakvet en roerbak circa 2 minuten. Voeg toe aan de noedels. Meng de overige sojasaus, met de overige sesamolie, knoflook en suiker. Giet bij de noedels en meng goed. Bestrooi met het sesamzaad.