4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, voorgerecht
recepten Koreaanse taugésoep

Koreaanse taugésoep

ingrediënten


20 min
4 personen
3 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

150 gram taugé

dit product is niet beschikbaar

1 liter runderbouillon

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

250 gram biefreepjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel sesamolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel sojasaus

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de sojasaus met de sesamolie en peper en laat het vlees hierin 10 minuten marineren.
  • 2 Verhit een droge wok of hapjespan en bak de biefreepjes al omscheppend, totdat ze kleuren. Bak de knoflook kort mee.
  • 3 Giet de bouillon erbij en laat 2 minuten zachtjes koken. Schep de taugé erdoor en bestrooi met de bosui.

bereidingstip

Vervang de biefreepjes in dit recept door reepjes rosbief (vleeswaren).


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 140 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 4 gram
eiwit 15 gram
Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks