gemiddeld
15 min.
klein gerecht
home recepten Krokante geitenkaashartjes

Krokante geitenkaashartjes

ingrediënten


15 min
4 eetlepels cranberrycompote

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels sesamzaad

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

8 eetlepels paneermeel

dit product is niet beschikbaar

125 gram zachte geitenkaas met honing

  • 1 Draai van de geitenkaas 8 balletjes van circa 15 gram per stuk. Vorm hiervan met je handen hartjes.
  • 2 Wentel de hartjes eerst door 4 eetlepels paneermeel en daarna door het losgeklopte ei.
  • 3 Meng 4 eetlepels paneermeel met 4 eetlepels sesamzaad en rol de balletjes erdoorheen.
  • 4 Laat tot gebruik minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
  • 5 Verhit wat olie in een pannetje en bak de kaashartjes heel kort aan beide kanten krokant.
  • 6 Serveer met de cranberrycompote of bosvruchtenjam.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté