4 personen
eenvoudig
20 min.
tussendoortje, klein gerecht, klein gerecht/hapje, bijgerecht
home recepten Krokante grissini

Krokante grissini

ingrediënten


20 min
4 personen
1 eetlepel sesamzaad

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel kaas

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gedroogde rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gedroogde tijm

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

4 plakjes hartigetaartdeeg

benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Knip met een (kartel)schaar dunne linten van het net ontdooide hartigetaartdeeg of bladerdeeg.
  • 2 Leg op de bakplaat met bakpapier en bestrijk met losgeklopt ei. Bestrooi met droge kruiden naar smaak, zoals tijm, rozemarijn, paprikapoeder, kerriepoeder en/of geraspte kaas en sesamzaad.
  • 3 Bak de grissini in het midden van de oven goudbruin. Laat even afkoelen voor het serveren.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram