4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Krokante koolvis met wortelsalade

Krokante koolvis met wortelsalade

ingrediënten


30 min
4 personen
2 eetlepels sinaasappelsap

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

50 gram blanke rozijnen

dit product is niet beschikbaar

500 gram wortels

dit product is niet beschikbaar

500 gram wortels

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels mosterd

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels verse peterselie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

3 sneeën witbrood

dit product is niet beschikbaar

400 gram diepvrieskoolvisfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

bakplaat

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrooi de visfilets met zout en peper.
  • 2 Rooster de sneetjes brood. Maal ze samen met de teentjes knoflook tot kruim en meng de peterselie erdoor.
  • 3 Meng de ingrediënten voor de wortelsalade.
  • 4 Bestrijk de visfilets met mosterd en wentel ze door het brood-peterseliemengsel.
  • 5 Leg de koolvis naast elkaar op de bakplaat, zet deze in het midden van de oven en bak de vis gaar in 10-12 minuten.
  • 6 Serveer de vis met de wortelsalade.

bereidingstip

Lekker met gebakken aardappelen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 285 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 28 gram
eiwit 20 gram
Terugroepactie | Lay's Wokkels & Bugels