4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Krokante koolvis met wortelsalade

Krokante koolvis met wortelsalade

ingrediënten


30 min
4 personen
2 eetlepels sinaasappelsap

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

50 gram blanke rozijnen
500 gram wortels

dit product is niet beschikbaar

500 gram wortels

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels mosterd

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels verse peterselie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

3 sneeën witbrood

dit product is niet beschikbaar

400 gram diepvrieskoolvisfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

bakplaat

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrooi de visfilets met zout en peper.
  • 2 Rooster de sneetjes brood. Maal ze samen met de teentjes knoflook tot kruim en meng de peterselie erdoor.
  • 3 Meng de ingrediënten voor de wortelsalade.
  • 4 Bestrijk de visfilets met mosterd en wentel ze door het brood-peterseliemengsel.
  • 5 Leg de koolvis naast elkaar op de bakplaat, zet deze in het midden van de oven en bak de vis gaar in 10-12 minuten.
  • 6 Serveer de vis met de wortelsalade.

bereidingstip

Lekker met gebakken aardappelen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 285 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 28 gram
eiwit 20 gram