4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Kropslawraps met teriyaki-gehakt

Kropslawraps met teriyaki-gehakt

ingrediënten


25 min
4 personen
100 milliliter zoete chilisaus

dit product is niet beschikbaar

150 gram juliennewortel
2 bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

6 snoepkomkommers
1 kropsla

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels woksaus teriyaki

dit product is niet beschikbaar

300 gram gehakt

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie in een koekenpan. Bak het gehakt in 4 min. rul en lichtbruin. Voeg de woksaus toe en bak nog 3 min. Breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Maak intussen de blaadjes van de kropsla los. Snijd de komkommers in plakjes en de ui in halve maantjes. Snijd de bosui in ringetjes.
  • 3 Zet de sla, komkommer, ui, bosui, wortel en chilisaus in schaaltjes op tafel. Schep het gehakt in een schaal en zet erbij.
  • 4 Laat iedereen zelf zijn slawrap vullen met het gehakt en de groenten. Maak af met de chilisaus en bosui.

bereidingstip

Hou je van pit? Breng het gehakt op smaak met sambal oelek.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 360 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 24 gram
eiwit 18 gram
Terugroepactie | Spar boerenmetworst