2 personen
eenvoudig
10 min.
lunch, brunch
home recepten Kruidenomelet met mascarpone

Kruidenomelet met mascarpone

ingrediënten


10 min
2 personen
1 eetlepel mascarpone

dit product is niet beschikbaar

1 handje tuinkruiden

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel boter

dit product is niet beschikbaar

1 scheutje melk
4 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Klop de eieren met de melk, zout en peper een paar minuten luchtig. Verhit de boter in een koekenpan en giet het eimengsel erin.
  • 2 Laat de omelet heel even op hoge stand bakken en maak de randen los met een spatel. Schud met de pan terwijl de omelet gaart om lucht in de omelet te krijgen.
  • 3 Bestrooi met de verse tuinkruiden en schep de mascarpone erop. Vouw de omelet dubbel en serveer direct.

bereidingstip

Serveer dit recept met geroosterd brood.. Neem verse kruiden als basilicum, bieslook en peterselie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté