- 1 Bereid het poffertjesbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk en eieren. Roer de kruiden, citroenrasp, zout en peper erdoor.
- 2 Verhit een beetje boter in een grote koekenpan en bak 8-10 poffertjes van een deel van het beslag. Keer als de poffertjes bijna gestold zijn en bak nog 1 min. Leg de poffertjes op een grote schaal. Bak op dezelfde manier met de rest van boter en het beslag poffertjes.
- 3 Serveer de poffertjes met de toppings. Zo kan iedereen zelf zijn poffertjes beleggen.
bereidingstip
Als toppings kan je de volgende ingrediënten gebruiken: . 100 g ricotta + 150 g gerookte kipfilet, in plakjes . 250 g hummus + 150 g gegrilde paprika, in reepjes + tuinkers. 100 g verse pesto + 80 g mortadella + 100 g zwarte olijvenplakjes. 1 warmgerookte zalmmoot, in stukjes + 125 g crème fraîche + 4 snackkomkommers, in plakjes + citroenrasp