4 personen
eenvoudig
25 min.
voorgerecht, tussengerecht
home recepten Kruidentaartje met Hollandse garnalen

Kruidentaartje met Hollandse garnalen

ingrediënten


bestellen
25 min
4 personen
400 gram kruimige aardappels

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.85
1 eetlepel platte peterselie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.35
1 eetlepel bieslook

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.35
25 gram boter

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.99

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.45
100 gram Hollandse garnalen

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 8.59
100 gram garnalen

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.69
125 milliliter zure room

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.35
bieslook

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.35

benodigdheden

kookring

  • 1 Kook de aardappels gaar in water met zout. Giet ze af en stamp met de peterselie, bieslook, boter, zout en peper tot een puree.
  • 2 Vorm er met de kookring taartjes van op de borden. Verdeel de garnalen en een toefje zure room erover. Garneer met sprietjes bieslook.

bereidingstip

Vervang de bieslook in dit recept door bosui en voeg 1 eetlepel pesto toe aan de puree.

wijnadvies

Green Grüner Veltliner bij bieslook, maar kies je voor pesto? Schenk dan Italiaans wit, bijvoorbeeld Terrazzano Verdicchio dei Castelli di Jesi.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 195 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 15 gram
eiwit 8 gram
Terugroepactie | Lay's Wokkels & Bugels