eenvoudig
15 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, bijgerecht
home recepten Kruidige boerenkooldip

Kruidige boerenkooldip

ingrediënten


15 min
1 eetlepel bieslook

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels peterselie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

200 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

150 gram boerenkool

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olijfolie en roerbak hierin de boerenkool en knoflook.
  • 2 Meng met de roomkaas, citroensap of wittewijnazijn, peterselie en bieslook tot een dip. Serveer met toastjes.

bereidingstip

Let op: de zuivel in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan zuivel met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram