staafmixer
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
staafmixer
bereiden
bereidingstip
Maak deze soep extra lekker met een kaaskrokantje. Neem 100 gram geraspte oude kaas, parmezaan of pecorino en verdeel in bergjes met voldoende tussenruimte over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de kaas circa 10 minuten in het midden van de oven op 200ºC. Laat afkoelen en trek de krokantjes voorzichtig van het papier.
wijnadvies
Schenk bij deze kruidige rucolasoep met een alcoholvrije, fris en fruitige rosé.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 55 kcal |
vet | 3 gram |
verzadigd vet | 1 gram |
koolhydraten | 4 gram |
eiwit | 2 gram |
WEB01-SPAR-PU