4 personen
eenvoudig
25 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
recepten Kruidkoekmousse met mango en pistache

Kruidkoekmousse met mango en pistache

ingrediënten


25 min
4 personen
50 gram pistachenoten

dit product is niet beschikbaar

2 mango's

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

2 eiwitten

dit product is niet beschikbaar

200 gram kruidkoeken

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 coupes

4 glazen

  • 1 Maal de kruidkoek tot fijne kruimels en houd 50 gram apart.
  • 2 Klop de eiwitten stijf in een vetvrije kom.
  • 3 Klop de slagroom lobbig en schep 150 gram koekkruimels erdoor. Spatel de eiwitten door de slagroom.
  • 4 Houd enkele blokjes mango apart voor de garnering. Verdeel de rest van de mango over de coupes.
  • 5 Schep de kruidkoekmousse erop en laat circa 30 minuten opstijven in de koelkast.
  • 6 Garneer voor het serveren met de overige mangoblokjes. Bestrooi de coupes met de pistachenootjes en de rest van de koekkruimels.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 495 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 57 gram
eiwit 7 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip