keukenpapier
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
keukenpapier
bereiden
bereidingstip
Maak de saus van dit recept iets pittiger en roerbak 1 fijngehakte rode peper mee.. <h4>Hoe voorkom ik dat de korst zacht wordt?</h4>Laat de gefrituurde stukjes eerst goed uitlekken voordat je ze met de saus mengt. Voeg de saus pas vlak voor het serveren toe, zodat de korst krokant blijft. Serveer de saus eventueel apart voor extra knapperigheid.<br><h4>Wat serveer je bij ku lo yuk?</h4>Ku lo yuk past heel goed bij witte rijst, gebakken rijst of noedels. Deze bijgerechten nemen de zoetzure saus perfect op en maken het geheel lekker compleet. Noedels geven een wat lichtere maaltijd, terwijl gebakken rijst juist een vollere, hartige bite toevoegt.<br><h4>Hoe bewaar ik ku lo yuk?</h4>Bewaar ku lo yuk het liefst zonder saus in een afgesloten bakje in de koelkast. Zo blijft de korst het langst stevig. Met saus blijft het gerecht ongeveer twee dagen goed.<br><h4>Hoe kan ik ku lo yuk het beste opwarmen?</h4>Warm de stukjes zonder saus op in de oven zodat ze weer krokant worden. De saus kun je apart opwarmen in een pannetje. Meng alles vlak voor het serveren voor de beste structuur.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
| energie | 505 kcal |
| vet | 24 gram |
| verzadigd vet | 4 gram |
| koolhydraten | 38 gram |
| eiwit | 31 gram |
WEB01-SPAR-PU