4 personen
uitdagend
60 min.
hoofdgerecht

Kulebyaka

ingrediënten


60 min
4 personen
1 ei

dit product is niet beschikbaar

600 gram zalmfilets

dit product is niet beschikbaar

100 gram rijst

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar

4 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

bosje peterselie

dit product is niet beschikbaar

bosje dille

dit product is niet beschikbaar

200 gram kastanjechampignons

dit product is niet beschikbaar

zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel boter

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

125 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

pak witbroodmix

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels melk

dit product is niet beschikbaar

1 eidooier

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat

  • 1 Klop voor het deeg de eidooier los met de melk. Bereid de helft van het brooddeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de helft van het ei-melkmengsel toe. Laat het deeg afgedekt 40 minuten rijzen. Maak intussen een beslag van de bloem, eieren, melk, zout en peper. Verhit de boter en bak hierin 4-6 dunne flensjes.
  • 2 Verhit wat olie op een hoge stand en bak hierin de champignons. Bestrooi met zout en peper. Schep de kruiden en bosui door de eieren.
  • 3 Rol het deeg uit tot een rechthoekige lap ter grootte van de bakplaat. Leg op de bakplaat en bekleed met de flensjes. Laat ze aan beide kanten van het deeg uitsteken.
  • 4 Verdeel het ei-kruidenmengsel langwerpig in het midden over de flensjes. Verdeel de champignons, rijst en zalm erover. Bestrooi met zout en peper.
  • 5 Vouw de flensjes van alle kanten stevig over de vulling tot een langwerpig pakket. Vouw het deeg eromheen en druk de naden goed dicht. Snijd bij en bewaar de restjes deeg voor de versiering.
  • 6 Vouw de flensjes van alle kanten stevig over de vulling tot een langwerpig pakket. Vouw het deeg eromheen en druk de naden goed dicht. Snijd bij en bewaar de restjes deeg voor de versiering.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 930 kcal
vet 42 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 76 gram
eiwit 60 gram