bakpapier
spuitzak
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
bakpapier
spuitzak
bereiden
bereidingstip
Verdeel een bloemkoolcrème over de poffers: verwarm 1 eetl. boter en fruit 1 gesnipperde sjalot. Voeg 1⁄2 theel. kurkuma (koenjit), mespunt komijnpoeder, snufje chilipoeder en 250 gram fijngesneden bloemkool toe en roerbak 1 minuut. Voeg 3 eetl. water toe en stoof afgedekt in 5 minuten beetgaar. Giet af, pureer met 2 eetl. crème fraîche en een mespunt citroenrasp. Breng op smaak met zout en klop 20 gram koude boter in stukjes erdoorheen.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.
wijnadvies
Begin lekker fris met Jean Sablenay Chardonnay.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 345 kcal |
vet | 23 gram |
verzadigd vet | 10 gram |
koolhydraten | 24 gram |
eiwit | 10 gram |
WEB01-SPAR-PU