4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Lasagne met courgette en vis

Lasagne met courgette en vis

ingrediënten


20 min
4 personen
1 eetlepel gedroogde oregano

dit product is niet beschikbaar

400 gram visfilets

dit product is niet beschikbaar

100 gram kaas

dit product is niet beschikbaar

2 courgettes

dit product is niet beschikbaar

1 pak lasagnebladen

dit product is niet beschikbaar

400 milliliter tomatensaus

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek de bodem van een ovenschaal met een laagje tomatensaus en verdeel hierover een laagje lasagnevellen.
  • 2 Bedek met een laag courgetteplakken en bestrooi deze met wat zout en peper. Strooi er een paar eetlepels geraspte kaas over. Bedek weer met een paar lasagnevellen en verdeel hierover een deel van de tomatensaus.
  • 3 Snijd de vis in blokjes en verdeel de helft hiervan over de tomatensaus. Herhaal de voorgaande stappen en eindig uiteindelijk met courgetteplakken en geraspte kaas.
  • 4 Bestrooi met de oregano en bak de lasagne in circa 30 minuten gaar en bruin.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 505 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 59 gram
eiwit 36 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté