- 1 Snijd de lasagnebladen in de lengte in 4 linten en kook ze volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- 2 Bewaar een kopje van het kookvocht.
- 3 Maal intussen de zongedroogde tomaatjes, knoflook, tomaten en Parmezaanse kaas fijn in een keukenmachine.
- 4 Voeg de olijfolie en een scheutje kookvocht toe en meng tot een smeuïge saus.
- 5 Verhit een koekenpan op middelhoge stand en schep de tomatensaus erin.
- 6 Warm kort door en laat de spinazie erin slinken.
- 7 Giet de lasagnette af en schep door de tomatensaus.
- 8 Verdeel de basilicum en mozzarella erover en besprenkel met wat olijfolie.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.