2 personen
voorgerecht
home recepten lente carpaccio

lente carpaccio

ingrediënten


2 personen
1 versgemalen peper
1 citroen
2 eetlepels crème fraiche
2 takjes verse basilicum
20 erwtjes
20 tuinbonen
2 witte asperges
6 groene asperges
2 carpaccio's (kant en klaar gesneden)

  • 1 plaats de carpaccio in het midden van het bord en bestrooi met een beetje zout
  • 2 blancheer de groene groenten kort in gezouten water beetgaar
  • 3 meng de crème fraiche met het sap en de rasp van een halve citroen en breng op smaak met peper en zout
  • 4 schil de witte asperges en snijd er met een dunschiller dunne slierten van
  • 5 schik de groenten op de carpaccio en spuit er speels van dotjes van de citroencrème op
  • 6 garneer met de witte aspergelinten, blaadjes basilicum, versgemalen zwarte peper en rasp er wat citroenrasp overheen