4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Lentestamppotje met rucola en tomaatjes

Lentestamppotje met rucola en tomaatjes

ingrediënten


30 min
4 personen
100 gram feta

dit product is niet beschikbaar

125 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

150 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

1 potje rode pesto

dit product is niet beschikbaar

150 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

1 kilogram kruimige aardappel

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de aardappels in circa 20 minuten gaar. Giet af en stamp met de melk en pesto tot een fijne puree. Breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Zet de pan terug op de warmtebron, voeg de rucola en tomaatjes toe en warm circa 3 minuten mee op een lage stand.
  • 3 Verbrokkel de feta over de stamppot en serveer direct.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 320 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 47 gram
eiwit 12 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté