1 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten 'Lifesaving' hamburger

'Lifesaving' hamburger

ingrediënten


20 min
1 personen
rode ui

dit product is niet beschikbaar

50 gram mozzarella

dit product is niet beschikbaar

1 trostomaat

dit product is niet beschikbaar

1 augurk

dit product is niet beschikbaar

4 blaadjes ijsbergsla

dit product is niet beschikbaar

1 Italiaanse bol

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

2 plakken bacon

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels paneermeel

dit product is niet beschikbaar

theelepel tomatenketchup

dit product is niet beschikbaar

theelepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

theelepel paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

200 gram rundergehakt

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenpapier

  • 1 Kneed het gehakt met de knoflook, paprikapoeder, mosterd, tomatenketchup, paneermeel, (zee)zout en peper. Vorm er een stevige burger van.
  • 2 Verhit de olie en bak hierin de hamburger 3-4 minuten per kant. Rooster de bacon in een droge, hete koekenpan. Laat uitlekken op keukenpapier en bak het ei in het bakvet.
  • 3 Beleg de Italiaanse bol met de sla met daarop de augurk, hamburger, tomaat, mozzarella, bacon, gebakken ei en rode ui.

bereidingstip

Vervang het paprikapoeder in dit recept door chilipoeder.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 905 kcal
vet 51 gram
verzadigd vet 23 gram
koolhydraten 43 gram
eiwit 66 gram