4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
recepten Linguine met sardientjes en kappertjes

Linguine met sardientjes en kappertjes

ingredi├źnten


25 min
4 personen
50 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

75 gram rucola
1 bosje peterselie

dit product is niet beschikbaar

potje zwarte olijf
1 blikje sardinefilet

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels kappertjes

dit product is niet beschikbaar

2 tomaten

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels boter

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

300 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar

300 gram linguine

  • 1 Kook de pasta beetgaar. Verhit intussen de olie en boter op middelhoge stand. Voeg de knoflook toe tot deze licht begint te kleuren. Voeg de tomaat toe en bak circa 2 minuten mee.
  • 2 Voeg de kappertjes, sardientjes en olijven toe en roer goed door. Giet de spaghetti af en schep samen met de peterselie door de saus. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Garneer de pasta met een handje rucola en bestrooi met de kaas.

wijnadvies

Schenk bij dit recept een I Am Sauvignon Blanc.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 595 kcal
vet 31 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 56 gram
eiwit 20 gram
recalls Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier