bakplaat met bakpapier
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
bakplaat met bakpapier
bereiden
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.
wijnadvies
Het frisse van dit recept vraagt om een knapperige Jean Sablenay Sauvignon Blanc. Maar in Oostenrijk schenken ze juist graag Grüner Veltliner bij linzen. Probeer de Green maar eens.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 390 kcal |
vet | 17 gram |
verzadigd vet | 5 gram |
koolhydraten | 39 gram |
eiwit | 16 gram |
WEB01-SPAR-PU