2 personen
hoofdgerecht
recepten macaroni met kruidige gehaktsaus

macaroni met kruidige gehaktsaus

ingredi├źnten


2 personen
gram belegen kaas (geraspt)
pot pastasaus
stengel bleekselderij (in boogjes)
1 prei (in ringen)
1 ui (gesnipperd)
1 rode paprika’s (in blokjes, zonder zaadjes)
1 teentje knoflook (fijngehakt)
200 gram rundergehakt
100 gram champignons (in plakjes)
1 eetlepel olijfolie
250 gram macaroni

  • 1 Kook de pasta beetgaar.
  • 2 Verhit intussen de olijfolie in een wok of hapjespan en bak hierin de champignons. Schep ze uit de pan en houd apart. Bak het gehakt rul in het bakvet.
  • 3 Schep de knoflook, paprika, ui, prei en bleekselderij erdoor en bak 3-4 minuten mee.
  • 4 Voeg de pastasaus, zout en peper toe en stoof zachtjes 4-5 minuten. Meng de champignons erdoor.
  • 5 Giet de pasta af, laat goed uitlekken en schep door het gehaktmengsel. Bestrooi met de kaas.

bereidingstip

Vervang de groenten en champignons door een zak Italiaanse wokgroenten. Roer 2 eetlepels pesto door dit gerecht.

recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier