4 personen
gemiddeld
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Macaroni met parmaham en champignons

Macaroni met parmaham en champignons

ingrediënten


15 min
4 personen
50 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

150 gram parmaham

dit product is niet beschikbaar

600 gram kastanjechampignons

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

300 gram pastaschelpjes

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Breng in een pan ruim water met zout aan de kook en kook de macaroni beetgaar.
  • 2 Fruit de ui circa 4 minuten in de olie.
  • 3 Voeg de knoflook en champignons toe en roerbak een paar minuten op hoge stand.
  • 4 Verlaag de temperatuur en bak de hamrepen en peterselie een paar minuten mee. Schep de uitgelekte macaroni erdoor, bestrooi met peper en serveer direct met de kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 555 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 61 gram
eiwit 29 gram