4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
recepten Macaronischotel met groene salade

Macaronischotel met groene salade

ingrediënten


20 min
4 personen
2 eetlepels verse peterselie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels slasaus

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 tomaten

dit product is niet beschikbaar

1 komkommer

dit product is niet beschikbaar

1 krop sla

dit product is niet beschikbaar

50 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

mespunt kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels paneermeel

dit product is niet beschikbaar

150 gram achterhammen

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

200 gram champignons

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

200 gram diepvriesdoperwten

dit product is niet beschikbaar

250 gram macaroni

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 eenpersoons ovenschaaltjes

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de macaroni beetgaar. Voeg de laatste 3 minuten van de kooktijd de doperwten toe. Giet af.
  • 2 Verhit de olie en bak hierin champignons, bosui en ham 3-4 minuten.
  • 3 Bestrooi de ovenschaaltjes met paneermeel. Schep de macaroni door het champignonmengsel en verdeel over de schaaltjes.
  • 4 Klop de eieren met de melk, kerriepoeder, zout en peper en giet dit mengsel over de macaroni. Verdeel de kaas erover en bak in de oven in circa 20 minuten goudbruin.
  • 5 Meng intussen de ingrediënten voor de salade door elkaar. Serveer de salade bij de macaroni.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 595 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 66 gram
eiwit 32 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip