gemiddeld
30 min.
tussendoortje

Madeleines

ingrediënten


30 min
90 gram witte chocolade

dit product is niet beschikbaar

100 gram boter

dit product is niet beschikbaar

95 gram rietsuiker

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels honing

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

15 gram cacaopoeder

dit product is niet beschikbaar

85 gram bloem

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

spuitzak

boterhamzakje

madeleinevorm

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Spuit het beslag in de vormpjes en bak circa 10 minuten in de oven. Laat de madeleines afkoelen.
  • 2 Smelt de chocolade au bain-marie en laat iets afkoelen. Doop de madeleines voor de helft in de chocolade en laat opstijven in de koelkast.

bereidingstip

Heb je geen madeleinevorm? Gebruik een muffinvorm voor dit recept en vul de holtes tot circa een kwart met het beslag.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 185 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 20 gram
eiwit 3 gram
Terugroepactie | g'woon tablet crispy