4 personen
eenvoudig
15 min.
nagerecht
home recepten Madeleines met pistache

Madeleines met pistache

ingrediënten


15 min
4 personen
8 madeleines
1 zakje chocoladeglazuur

dit product is niet beschikbaar

30 gram pistachenoten

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit een droge koekenpan en rooster de pistachenoten lichtbruin. Laat afkoelen en hak fijn.
  • 2 Verwarm intussen het zakje glazuur in warm water en kneed goed door. Knip een hoekje van het zakje en zigzag het glazuur over de madeleines. Bestrooi met de pistache en laat 30 min. opdrogen.

bereidingstip

De madeleines kun je prima decoreren op de dag voordat je ervan gaat smullen. Bewaar ze in een luchtdichte bak.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 421 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 33 gram
eiwit 6 gram