eenvoudig
15 min.
bijgerecht
recepten Maiskolf met cajun-limoenboter

Maiskolf met cajun-limoenboter

ingrediënten


15 min
limoen
1 theelepel cajunkruiden
100 gram gezouten boter
olijfolie
4 maiskolven

benodigdheden

grillpan

  • 1 Kook de maiskolven circa 5 minuten voor. Laat goed uitlekken en dep droog.
  • 2 Verhit de grillpan op een hoge stand. Bestrijk de maiskolven rondom met olijfolie en leg ze in de grillpan. Schroei ze aan alle kanten, tot ze mooi gaar zijn en er zwarte puntjes ontstaan.
  • 3 Meng de boter met de cajunkruiden, limoenrasp en -sap. Bestrijk de warme maiskolven met het botermengsel.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recalls Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, Mix voor Nasi & Bami Goreng en Mix voor Saté, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier