- 1 Verwarm de oven voor op 180ºC. Week voor de vulling de gelatine in koud water.
- 2 Bestuif de taartvormpjes en het werkvlak met bloem. Rol het deeg uit tot een lap van 4 mm dik.
- 3 Steek of snijd cirkels eruit die groot genoeg zijn om de vormpjes helemaal mee te bekleden. Snijd de randen netjes bij en prik met een vork gaatjes in de bodem.
- 4 Leg een cirkel bakpapier op de deegbodems en verdeel hier wat blindbakvulling over als steunvulling. Bak de bodempjes circa 20 minuten in de oven.
- 5 Verwarm intussen voor de vulling het limoensap op een lage stand. Knijp de gelatine uit en los al roerend op in het sap.
- 6 Pureer het vruchtvlees van de mango en klop de gelatine erdoorheen. Neem de steunvulling met het bakpapier uit de vormpjes en bak de taartbodems nog een paar minuten verder.
- 7 Laat de bodempjes afkoelen, neem ze uit de vormpjes en leg op een schaal. Giet de mangovulling erin en laat afgedekt minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Garneer de taartjes met grof verkruimelde schuimpjes.