4 personen
eenvoudig
20 min.
bijgerecht
recepten Marokkaanse salsa

Marokkaanse salsa

ingrediënten


20 min
4 personen
1 citroen

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels verse munt

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels verse koriander

dit product is niet beschikbaar

300 gram kikkererwten

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel komijnzaad

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie en fruit hierin 2-3 minuten zachtjes de sjalot, knoflook en komijn tot de sjalot en knoflook zacht zijn maar niet gekleurd.
  • 2 Meng de kikkererwten, koriander, munt en het citroensap erdoor.
  • 3 Breng de salsa op smaak met zout en peper en serveer bij kip of een salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 175 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 13 gram
eiwit 6 gram
Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks