8 personen
gemiddeld
30 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
recepten Marsepeingebakjes met frambozenroom

Marsepeingebakjes met frambozenroom

ingrediënten


30 min
8 personen
20 suikerhartjes

dit product is niet beschikbaar

zilverpilletjes
glazuurstift

dit product is niet beschikbaar

decoratie suikerwerk
2 eetlepels frambozenjam

dit product is niet beschikbaar

200 gram roze marsepein
1 eetlepel poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

100 gram frambozen

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels suiker

dit product is niet beschikbaar

200 gram roomkaas naturel

dit product is niet beschikbaar

12 plakken roombotercakes

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

mixer

  • 1 Leg de cakeplakken afgedekt in de koelkast. Mix met een elektrische mixer de roomkaas met de suiker smeuïg.
  • 2 Roer er met een vork de frambozen door. Smeer dit netjes uit over 16 stukjes cake. Stapel er steeds 2 op elkaar en dek af met de laatste 8 onbedekte stukjes cake. Zet de 8 stapeltjes afgedekt in de koelkast om op te stijven.
  • 3 Bestuif het werkblad met poedersuiker en rol de marsepein hierop uit tot een dunne lap. Snijd er gelijke rechthoeken van, groot genoeg om de cakejes geheel te bedekken.
  • 4 Roer de frambozenjam met een eetlepel heet water zacht en bestrijk hiermee de cakejes rondom met een kwastje.
  • 5 Leg een stukje marsepein als een dekentje over de cakejes en laat de hoeken in een plooi naar beneden vallen. Zet de cakejes met elkaar op een schaal. Decoreer eventueel met suikerwerk.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 395 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 40 gram
eiwit 9 gram
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst