gemiddeld
15 min.
klein gerecht, bijgerecht
recepten Meat pies met ras el hanout

Meat pies met ras el hanout

ingrediënten


15 min
2 eetlepels sesamzaad

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

4 plakjes diepvriesbladerdeeg

dit product is niet beschikbaar

8 plakjes diepvries hartigetaartdeeg

dit product is niet beschikbaar

1 runderbouillontablet

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels ras el hanout

dit product is niet beschikbaar

bloem

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel bloem

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

600 gram runderlappen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

muffinvorm

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Bestuif de 8 holtes van de muffinvorm met bloem en bekleed met het hartigetaartdeeg.
  • 2 Schep de deegbakjes vol met de afgekoelde runderstoof. Snijd uit de plakjes bladerdeeg 8 cirkels.
  • 3 Als de vellen iets te krap zijn, rol ze dan een beetje verder uit. Maak met de deegcirkels deksels op de taartjes.
  • 4 Knijp de randjes van beide deegsoorten goed op elkaar. Bestrijk het deeg met ei en bestrooi met de sesam.
  • 5 Bak de taartjes in de oven in 20-25 minuten gaar en goudbruin. Laat 5 minuten rusten en neem dan uit de vormpjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 380 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 32 gram
eiwit 21 gram