4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Meatball melt

Meatball melt

ingrediënten


30 min
4 personen
2 bollen mozzarella

dit product is niet beschikbaar

500 milliliter tomatensaus

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel worcestershiresaus

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels tomatenketchup

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel oregano

dit product is niet beschikbaar

paneermeel
1 zakje Italiaanse gehaktkruiden

dit product is niet beschikbaar

250 gram mager rundergehakt

dit product is niet beschikbaar

500 gram half-om-half gehakt

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Bak de gehaktballetjes in het midden van de oven in circa 20 minuten bruin.
  • 3 Verwarm de tomatensaus en giet de saus over de balletjes. Verwarm de ovengrill voor.
  • 4 Bedek de balletjes met plakjes mozzarella en gratineer circa 5 minuten hoog in de oven tot de kaas goed is gesmolten. Lekker met een groene salade en frietjes.

bereidingstip

Je kunt ook speciale gratineerkaas of geraspte cheddar gebruiken.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 650 kcal
vet 41 gram
verzadigd vet 19 gram
koolhydraten 15 gram
eiwit 53 gram