bakpapier
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
bakpapier
bereiden
bereidingstip
Rek het deeg tijdens het kneden regelmatig uit, zo versterkt u het glutennetwerk met luchtbelletjes, die tijdens het rijzen en bakken opzwellen. Zo wordt het brood luchtig en veerkrachtig.. Leg het deeg om het snel te laten rijzen op een warme plek, 27-30°C. Laat u het rijzen op kamertemperatuur (20-25°C of lager), dan duurt het langer. . Kies een bakblik dat aan de buitenkant donker van kleur is. Die kleur geleidt de warmte beter, waardoor zich een mooie korst vormt.. Laat brood na het bakken op een rooster afkoelen en niet op het aanrecht of een ander massief oppervlak dat vocht vasthoudt. Dan wordt de bodem namelijk zacht.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 435 kcal |
vet | 12 gram |
verzadigd vet | 3 gram |
koolhydraten | 65 gram |
eiwit | 15 gram |
WEB01-SPAR-PU