4 personen
gemiddeld
15 min.
lunch, ontbijt
recepten Mediterraan roerei

Mediterraan roerei

ingrediënten


15 min
4 personen
75 gram feta

dit product is niet beschikbaar

8 sneeën brood

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

6 eieren

dit product is niet beschikbaar

200 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

6 zongedroogde tomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de ui en knoflook circa 2 minuten. Voeg de tomaatjes en spinazie toe en bak circa 3 minuten, tot de spinazie net geslonken is.
  • 2 Klop in een kom de eieren los met de crème fraîche. Breng op smaak met zout en peper. Rooster het brood.
  • 3 Voeg de eieren toe aan de pan en roer regelmatig door. Voeg de feta toe als het ei bijna gestold is. Serveer het brood met het roerei.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 480 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 45 gram
eiwit 25 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté