4 personen
eenvoudig
35 min.
hoofdgerecht
home recepten Mediterraan vispannetje

Mediterraan vispannetje

ingrediënten


35 min
4 personen
10 gram krulpeterselie
540 gram diepvries kabeljauwfilet
225 gram diepvries rauwe gepelde garnalen
2 blikken tomatenblokjes knoflook
2 preien

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel piri piri kruidenmix
1 gele paprika

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

50 gram chorizo

dit product is niet beschikbaar

25 gram boter

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de boter in een braadpan of hapjespan. Voeg de chorizo toe en bak in 5 min. uit. Voeg de ui, paprika en kruidenmix toe en bak 5 min. mee. Voeg de prei en tomatenblokjes toe. Breng aan de kook en laat 10 min. afgedekt op een matige stand stoven.
  • 2 Dep intussen de garnalen en vis droog en snijd de kabeljauw in stukken. Bestrooi met zout en peper.
  • 3 Schep de groente om met de garnalen en leg de vis ertussen. Stoof nog 7-10 min. tot de vis net gaar is. Bestrooi met de peterselie en serveer.

bereidingstip

Lekker met rustiek stokbrood en citroen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 356 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 15 gram
eiwit 39 gram