4 personen
gemiddeld
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
recepten Mediterrane borrelplank

Mediterrane borrelplank

ingrediënten


20 min
4 personen
125 gram sardines

dit product is niet beschikbaar

100 gram geroosterde amandelen

dit product is niet beschikbaar

200 gram brie

dit product is niet beschikbaar

150 gram manchego
200 gram hummus

dit product is niet beschikbaar

100 gram salami

dit product is niet beschikbaar

100 gram rauwe hammen

dit product is niet beschikbaar

100 gram soepstengels rozemarijn
250 gram cherrytomaatjes
1 bakje knoflookolijven
1 takje rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

1 pot geroosterde paprika

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ciabatta

benodigdheden

grote borrelplank

  • 1 Verwarm de ovengrill voor. Snijd het brood in plakken. Wrijf 1 kant van de broodjes in met de snijkanten van de knoflook en bestrijk met 3 eetl. olie. Gril de crostini tot ze knapperig zijn.
  • 2 Snijd intussen de paprika’s in reepjes en schep om met de rest van de olie, rozemarijn en peper.
  • 3 Verdeel de paprika en crostini met de rest van de ingrediënten in componenten over een grote borrel- of broodplank.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 906 kcal
vet 60 gram
verzadigd vet 21 gram
koolhydraten 51 gram
eiwit 37 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté